Δημιουργία τοπικού δικτύου ενημέρωσης και πρόληψης ενάντια στα ναρκωτικά


Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Δήμου Αχαρνών «ΔΙΕΞΟΔΟΣ» , και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Κέντρου κ. Κωνσταντίνος Καρυδάκης, παρέστησαν στην ενημερωτική ομιλία με θέμα: «Η χρήση ουσιών στην εφηβεία. Η συμβολή της οικογένειας, του σχολείου και της τοπικής αυτοδιοίκησης» που διοργάνωσε ο Επιστημονικός Ιστότοπος «Χαμογελάκια» την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015 στην αίθουσα του Ορειβατικού Συλλόγου Αχαρνών.

Ένα μεγάλο «ΝΑΙ» από το Κέντρο Πρόληψης «ΔΙΕΞΟΔΟΣ» στη δημιουργία ενός τοπικού δικτύου ενημέρωσης και πρόληψης ενάντια στα ναρκωτικά.

Η συμβολή του Κέντρου Πρόληψης «ΔΙΕΞΟΔΟΣ», στην παρούσα εκδήλωση ήταν σημαντική, καθώς άνοιξε ένας δίαυλος επικοινωνίας για μια μελλοντική συνεργασία, κατόπιν συντονισμένων δράσεων μεταξύ του Κέντρου Πρόληψης, του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ και φορέων ευαισθητοποιημένων σε θέματα ψυχικής υγείας που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Αχαρνών.

Η κα Ιωάννου Ιωάννα, Ψυχολόγος, επιστημονικό στέλεχος στο Κέντρο Πρόληψης, η οποία εκπροσώπησε το Κέντρο, με παρέμβασή της, τόνισε ότι κοινός στόχος τόσο των επιστημονικών στελεχών του Κέντρου, όσο και του επιστημονικού προσωπικού σε δομές της Θεραπευτικής αντιμετώπισής της εξάρτησης είναι η στήριξη των νέων, προκειμένου να ζήσουν μία ζωή μακριά από τις εξαρτήσεις.
Μοιραστειτε την αναρτηση...
Κατηγορία:
 

νεα - ανακοινωσεις

ημερολογιο

Αναζήτηση στην ιστοσελίδα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Χρήσιμες ιστοσελίδες με ενημερωτικό υλικό ή δράσεις πρόληψης