Συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή του ΟΚΑΝΑ

Ο Αν. Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Δήμου Αχαρνών «Διέξοδος» συναντήθηκε σήμερα, μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Κασσαβού, τον οποίο και εκπροσωπούσε, με τον Γενικό Διευθυντή του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) για ζητήματα που αφορούν στην βελτιστοποίηση της λειτουργίας του Κέντρου Πρόληψης και της αύξησης της ποιότητας και ποσότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών του.

Ο κύριος Καρυδάκης κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις, τόσο για την αρτιότερη ικανοποίηση των αναγκών της τοπικής κοινωνίας σε θέματα που αφορούν στην πρόληψη της χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών, στην ανάπτυξη καλών πρακτικών και στρατηγικών ενίσχυσης των ατόμων ώστε να μην υιοθετήσουν οποιαδήποτε εξαρτητική συμπεριφορά, όσο και σε θέματα που αφορούν στην ενδυνάμωση της ψυχοκοινωνικής υγείας των κατοίκων και δημοτών του Δήμου Αχαρνών ώστε να μην υιοθετούν παρεκκλίνοντες τρόπους διαχείρισης της καθημερινότητας τους.

Στην ίδια κατεύθυνση, εξομάλυνσης της διοικητικής λειτουργίας του Κέντρου εξασφαλίστηκε η τακτική χρηματοδότηση του Κέντρου από τον ΟΚΑΝΑ, καθώς το 5ετές πρόγραμμα βρίσκεται σε διαδικασία έγκρισης για να προχωρήσει η διμερής σύμβαση συνεργασίας με τον ΟΚΑΝΑ. Ο Διευθυντής του ΟΚΑΝΑ εξέφρασε την ικανοποίηση του για το ενεργό ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής και προσωπικά του κ.Δημάρχου Αχαρνών κ. Κασσαβού, καθώς και της Διοίκησης του Κέντρου στο πρόσωπο του κ. Καρυδάκη και εξέφρασε την ανάγκη συνέχειας στην καλή συνεργασία και επικοινωνία που εγκαινιάστηκε απόψε.


Ο Ανανπληρωτής Πρόεδρος
Καρυδάκης Κωνσταντίνος
Μοιραστειτε την αναρτηση...
Κατηγορία:
 

νεα - ανακοινωσεις

ημερολογιο

Αναζήτηση στην ιστοσελίδα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Χρήσιμες ιστοσελίδες με ενημερωτικό υλικό ή δράσεις πρόληψης