Πρόγραμμα Υποστήριξης της Οικογένειας: Ομάδα Γονέων

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Δήμου Αχαρνών «Διέξοδος» ενημερώνει ότι, στα πλαίσια του Προγράμματος Υποστήριξης της Οικογένειας,πρόκειται να υλοποιήσει μία Ομάδα Γονέων 6 δίωρων συναντήσεων με γονείς παιδιών Π/βάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του Κέντρου και ημέρα Δευτέρα κατά τις εξής ημερομηνίες:12, 19, 26 Οκτωβρίου και 09, 16, 23 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 17:00 – 19:00.

Ενδεικτικά, τα θέματα που θα διαπραγματευτούμε αναφέρονται στην ενεργητική ακρόαση, στην επικοινωνία μέσα στην οικογένεια, στα συναισθήματα, στην αυτοεκτίμηση, στις ενδοοικογενειακές συγκρούσεις, στις εξαρτητικές συμπεριφορές και γενικότερα σε προβληματισμούς, σκέψεις, αγωνίες και δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι γονείς στην καθημερινή συνδιαλλαγή με τα παιδιά τους.

Η σωστή διαχείριση των παραπάνω αποτελεί προστατευτικό προληπτικό παράγοντα για την αποτροπή εκδήλωσης παρεκκλινουσών συμπεριφορών, όπως η χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη συντονίστρια του Προγράμματος κ. Κευγά Αργυρώ, Ψυχολόγο, στο τηλέφωνο του Κέντρου:
210- 2409015 καθημερινά από τις 09.00-14.30 .

Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι 15 άτομα.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν δεκτές ως και την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Θα δοθούν Βεβαιώσεις παρακολούθησης στο τέλος της Ομάδας.


Ο Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης
Γιάννης Κασσαβός
Δήμαρχος Αχαρνών


O Αναπληρωτής Πρόεδρος
Κωνσταντίνος Καρυδάκης


H Επιστημονικά Υπεύθυνη
Γιάννα Ιωάννου
Μοιραστειτε την αναρτηση...
Κατηγορία: ,
 

νεα - ανακοινωσεις

ημερολογιο

Αναζήτηση στην ιστοσελίδα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Χρήσιμες ιστοσελίδες με ενημερωτικό υλικό ή δράσεις πρόληψης