Μήνυμα Δημάρχου

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Δήμου Αχαρνών ΔΙΕΞΟΔΟΣ λειτουργεί στον Δήμο Αχαρνών από το 2002 και έχει να επιδείξει πλούσια δραστηριότητα και σημαντικές δράσεις.

Η τεχνογνωσία και η επιστημονική επάρκεια των στελεχών της ΔΙΕΞΟΔΟΥ επιτρέπουν την ανάληψη σημαντικών πρωτοβουλιών σε ευαίσθητα ζητήματα και σύγχρονα ψυχοκοινωνικά προβλήματα που αφορούν την τοπική κοινωνία των Αχαρνών.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό που πολλές από αυτές τις δράσεις ενημέρωσης, πρόληψης και συμβουλευτικής απευθύνονται στην μαθητική κοινότητα – τους μαθητές, τους δασκάλους και τους γονείς.

Η αμέριστη στήριξη του Δήμου Αχαρνών στη ΔΙΕΞΟΔΟ είναι αναμφίβολη. Η ΔΙΕΞΟΔΟΣ αποτελεί ένα ενεργό και σημαντικό μέλος του δικτύου Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αχαρνών.

Στόχος μας είναι διαθέτουμε τις κατάλληλες δομές, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να προτάξουμε λύσεις και να παρέχουμε αξιόπιστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες στα διάφορα και διαφορετικά κοινωνικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας.

ο Δήμαρχος Αχαρνών
Γιάννης Κασσαβός
 

νεα - ανακοινωσεις

ημερολογιο

Αναζήτηση στην ιστοσελίδα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Χρήσιμες ιστοσελίδες με ενημερωτικό υλικό ή δράσεις πρόληψης